Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Business Network
EJC 1i Bild
  • 1200 - 4700 mm
  • 1000 - 1200 kg
  • A kompakt kivitel és a lenyűgöző teljesítmény kombinációjával a készülék a belépő szintű szegmensre szabott átfogó megoldást kínál.
  • Az akkumulátor kapacitása és a beépített töltőkészülék egyénileg választható.
  • Ideális kis raktárhelyiségekben és szűk helyeken a kis fordulási sugárnak köszönhetően.

EJC 110i / 112i

Belépő szintű gyalogkíséretű targonca - a Jungheinrich által újragondolva. Fordulékony EJC 1i elektromos magasemelőink szinte bármilyen műveletre alkalmasak. Erősségeik különösen a kis raktárhelyiségekben mutatkoznak meg, ahol korlátozott a hely és keskeny a polcok közötti folyosó. Ez különösen előnyös a kis- és középvállalkozások, a kiskereskedelmi egységek vagy a korlátozott tároló- vagy munkaterülettel rendelkező termelő és kézműves vállalkozások számára. Az EJC 1i sorozat nemcsak a lítiumion-technológiánk bizonyított előnyeit kínálja – pl. karbantartásmentes, gyors és köztes töltési képesség –, hanem nagyobb energiasűrűségével is kitűnik versenytársai közül. Ez lehetővé teszi a nagy teljesítményű akkumulátorok helytakarékos tárolását a targoncában. Így egy még kompaktabb és fordulékonyabb eszköz előnyeit élvezheti, amely a legjobb teljesítményértékekkel rendelkezik ebben a targoncaosztályban. Sőt: A különböző akkumulátorkapacitások mellett az EJC 1i első alkalommal rendelkezik különböző kapacitású beépített töltőkészülékekkel. A külső töltőberendezésekhez hasonlóan a töltési idő jelentősen csökkenthető. A döntő előny: A folyamatosan hordozható töltőberendezés rugalmas, helyfüggetlen töltést tesz lehetővé, és növeli a rendelkezésre állást.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EJC 110i (E) 1 000 kg 2 000 mm 5,3 km/h 1 714 mm 24 V
EJC 110i 1 000 kg 4 300 mm 6 km/h 1 754 mm 24 V
EJC 112i 1 200 kg 4 700 mm 6 km/h 1 754 mm 24 V

Kapcsolódó termékek