Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Business Network
Header EJC 1bi
  • 1170 - 1970 mm
  • 1000 kg
  • Ideális speciális egységrakományok és zárt raklapok kezelésére.
  • Kis fordulási sugár és alacsony szerkezeti magasság a szűk helyeken történő használathoz.
  • A villák, valamint a kerékkarok távolsága adapterek segítségével egyedileg beállíthatók, így rugalmasan használhatók.

EJC 110bi

Az EJC 110bi a gyalogkíséretű elektromos magasemelő targoncák belépő szintű szegmensének specialistája. Különleges erősségei közé tartozik a speciális teherhordók és zárt raklapok kezelése, valamint az euroraklapok keresztirányú felvétele. Az EJC 110bi villakocsija lehetőséget nyújt speciális, opcionális adapterek, például darukampók vagy hordófogók felszerelésére. Az akkumulátor és a töltő kapacitása is testre szabható az egyéni igényeknek megfelelően. Ily módon a modern lítiumionos targonca vállalata szakértőjévé válhat. Kompakt méreteinek és kis fordulási sugarának köszönhetően az EJC 110bi mindig mozgékony és fordulékony marad - még a legszűkebb helyeken is. Ergonomikus emelőasztalként ideális gépek berakodásához. Végül, de nem utolsósorban, alacsony szerkezeti magassága jó kilátást biztosít a villákra és a környezetre. Röviden: Az EJC 110bi ideális megoldás olyan kis- és középvállalkozások számára, amelyeknek speciális egységrakományt és zárt raklapokat vagy euroraklapokat kell keresztirányban szállítaniuk és tárolniuk.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EJC 110bi 1 000 kg 1 970 mm 5,3 km/h 1 714 mm 24 V

Kapcsolódó termékek