Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Nadine Despineux
05/06/2024

Nadine Despineux a Jungheinrich új értékesítési igazgatója

Nadine Despineux 2024. július 15-től az új értékesítési igazgató Christian Erlach utódjaként, aki nyugdíjba vonul a vállalattól.

Hamburg - A Jungheinrich AG felügyelőbizottsága Nadine Despineux-t (46) nevezte ki a vállalatcsoport új értékesítési igazgatójának 2024. július 15-i hatállyal. Ő Christian Erlach (61) utódja, aki július 14-én távozik a Jungheinrich igazgatóságából. Nadine Despineux legutóbb az augsburgi Renk Csoportnál a Marine & Industry (hajózás és ipar), a gördülőcsapágy-rendszerek, a digitalizáció és az IT üzletágakért felelő igazgatóként dolgozott. Ezt megelőzően több mint négy évet töltött a KraussMaffei Technologies ügyvezető igazgatójaként Münchenben, ahol a globális szolgáltatási üzletágért, az új üzleti területek fejlesztéséért és a digitalizációért volt felelős.

Rolf Najork, a Jungheinrich AG felügyelőbizottságának elnöke így nyilatkozott: "Nadine Despineux több mint húszéves vezetői tapasztalattal rendelkezik nemzetközi gépipari vállalatoknál. Kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik az ügyfélközpontú és piacorientált funkciók terén. Különös erősségét az új piacok fejlesztése és a szervezetek fenntartható átalakítása terén bizonyította. Nagy örömünkre szolgál, hogy Despineux asszonyt megnyertük a Jungheinrich számára." 

Dr. Lars Brzoska, a Jungheinrich AG vezérigazgatója így köszöntette: "Nagy örömmel üdvözlöm Nadine Despineux-t július közepétől a Jungheinrichnél. Nagyszerű szaktudásával és tapasztalatával kiválóan kiegészíti igazgatótanácsi csapatunkat és a Jungheinrich értékesítését."

Christian Erlach tájékoztatta a felügyelőbizottságot, hogy életkora miatt nem kívánja megbízatását 2024. december 31. után meghosszabbítani. Az utódlási terv részeként megállapodtak abban, hogy legkésőbb az év végéig távozik az igazgatótanácsból, az utódjától függően. A Jungheinrich ezt már egy 2024. március 27-i sajtóközleményben bejelentette. Nadine Despineux érkezésével Christian Erlach most a megállapodásnak megfelelően lemond pozíciójáról. Erlach 2007 óta dolgozik a Jungheinrichnél, és ez idő alatt különböző vezetői pozíciókat töltött be a vállalatnál. 2018 óta tevékenykedik a konszern értékesítési igazgatójaként.

Rolf Najork kiemelte: "Christian Erlach az elmúlt 17 évben segített a Jungheinrich alakításában. Különösen az értékesítés nemzetközi terjeszkedését vitte előre. Szeretnénk megköszönni Christian Erlachnak a kiemelkedő munkáját, és minden jót kívánunk neki a jövőre nézve."

Dr. Lars Brzoska így nyilatkozott: "Szeretném megköszönni Christian Erlachnak a sokéves szoros és bizalomteljes együttműködést. Nagyszerű eredményeivel jelentősen hozzájárult a Jungheinrich jelenlegi sikeréhez."