Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Business Network
Stage Hydrauliköl
Targoncákra és raklapemelőkre

Hidraulika olaj

A Jungheinrich kiváló minőségű hidraulikaolajai biztosítják, hogy targoncái és rendszerei mindig zökkenőmentesen működjenek. Függetlenül attól, hogy villástargoncát vagy más ipari targoncát használ - a megfelelő hidraulikaolajjal a logisztikai folyamatok mindig megbízhatóan működnek. 

A webshopban egyszerű szűrési lehetőségekkel könnyedén kereshet olyan tulajdonságokra, mint a korrózióvédelem, a hőmérsékleti jellemzők, a magas nyomás és kopásvédelmi tulajdonságok vagy a biológiai kompatibilitás. Hidraulikaolajaink különböző viszkozitási osztályokban és kiszerelési méretekben kaphatók, és megfelelnek a vonatkozó nemzetközi szabványoknak és irányelveknek.

A Parts Online a Jungheinrich targoncákhoz és automatizált alkatrészekhez kiváló minőségű eredeti pótalkatrészek és tartozékok átfogó választékát kínálja. A platform intuitív kialakítású és könnyű navigációt tesz lehetővé, így könnyen megtalálhatja, amit keres. A részletes termékleírások és ajánlások segítenek kiválasztani a megfelelő alkatrészeket, és biztosítják, hogy azok tökéletesen megfeleljenek az Ön igényeinek.

Előnyök egy pillantásra:

  • Kiváló minőségű eredeti pótalkatrészek és tartozékok nagy választéka
  • Részletes termékleírások és ajánlások az Ön igényeihez
  • Nagyfokú rendelkezésre állás
  • Felhasználóbarát felület, könnyű navigáció
  • Rugalmas és időben történő rendelés érdekében éjjel-nappal elérhető
  • Szállítás 24 órán belül

 

Egyszerű, gyors és hatékony: lehetősége nyílik, hogy a nap bármely órájában rendeljen a Jungheinrich alkatrész portfólióból.

 

CALL4SERVICE online elérhetőség

GYORS, EGYSZERŰ ÉS OKOS

Regisztráljon most és jelentse be szervizigényeit online!

 

Szakértőink örömmel válaszolnak kérdéseire!

Kérjen időpontot most!