Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Business Network
Stage Reifen Rollen Räder
RAKLAPEMELŐKRE ÉS TARGONCÁKRA

Abroncsok, görgők és kerekek

A Jungheinrich Parts Online pótalkatrész webáruházban a villástargoncákhoz és ipari targoncákhoz való gumiabroncsok, görgők és kerekek széles választékát találja. A termékek között megtalálhatóak tömör gumiabroncsok, léggumiabroncsok, poliuretán görgők, acél görgők és műanyag görgők.  

Különböző alkalmazási területekhez, például beltéri vagy kültéri használatra, kényes áruk szállítására és egyenetlen terepen való használatra is léteznek speciális gumiabroncsok. A választék különböző méreteket és terhelhetőségeket tartalmaz, hogy megfeleljen a targonca egyedi követelményeinek és a tervezett felhasználásnak. Választhat az egyes kerekek és a komplett kerékkészletek között.

A Parts Online a Jungheinrich targoncákhoz és automatizált egységekhez kiváló minőségű eredeti pótalkatrészek és tartozékok átfogó választékát kínálja. A platform intuitív kialakítású és könnyű navigációt tesz lehetővé, így könnyen megtalálhatja, amit keres. A részletes termékleírások és ajánlások segítenek kiválasztani a megfelelő alkatrészeket, és biztosítják, hogy azok tökéletesen megfeleljenek az Ön igényeinek.  

Előnyök egy pillantásra:

  • Kiváló minőségű eredeti pótalkatrészek és tartozékok nagy választéka
  • Részletes termékleírások és ajánlások az Ön igényeihez
  • Kiváló elérhetőség
  • Felhasználóbarát felület, könnyű navigáció
  • Rugalmas és időben történő rendelés érdekében éjjel-nappal elérhető
  • Szállítás 24 órán belül

 

Egyszerű, gyors és hatékony: lehetősége nyílik, hogy a nap bármely órájában rendeljen a Jungheinrich alkatrész portfólióból.

 

CALL4SERVICE online elérhetőség

GYORS, EGYSZERŰ ÉS OKOS

Regisztráljon most és jelentse be szervizigényeit online!

 

Tanácsadóink örömmel fogadják Önt!

Kérjen időpontot most!