Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Business Network
LiftLiner
04/05/2022

Újdonság a Jungheinrich kínálatában

LiftLiner® - fordulékony és kompakt vontatmányrendszer a nagyobb hatékonyságért az intralogisztikában

  • Együttműködés a K.Hartwall céggel a LiftLiner® vontatmányrendszerekben
  • Mindkét oldalról be- és kirakodható vontatószerelvények
  • Alkalmas kézi, félautomata és teljesen automatizált műveletekhez

A Jungheinrich a LiftLiner® vontatmányrendszerrel bővíti termékportfólióját, amely lehetővé teszi a vontatószerelvények mindkét oldalról történő be- és kirakodását. E célból a vállalat a jövőben együttműködik a K.Hartwall vállalattal. A finn vállalat a rakományszállítók globális specialistája, és sokéves tapasztalattal rendelkezik a logisztikai megoldások területén.

A LiftLiner® vontatmányrendszerrel akár nyolc vontatmánykocsi is csatlakoztatható az EZS 1, 3 és 5 sorozatú Jungheinrich elektromos vontatókhoz. "A vontatmányrendszer innovatív és hatékony vontatási megoldást biztosít páratlanul kompakt kialakítással" - nyilatkozta Matthias Maurin, a Jungheinrich vontató targoncákért felelős vezetője. A szabadalmaztatott kormányzás szűk fordulási sugarat és nagyfokú manőverezőképességet biztosít. A rendszer kulcsfontosságú jellemzői a nagyfokú biztonság és a használat közbeni ergonómia.

A LiftLiner® speciális döntési technológiája lehetővé teszi a kocsik ergonomikusan optimalizált be- és kirakodását mindkét oldalon. Az így felszerelt vontatmányrendszerekkel bármilyen méretű vállalatnál rugalmas és hatékony termelésellátás valósítható meg. A megoldás a logisztikai és szállítási ágazatban különisen előnyösnek bizonyul. "A felhasználóbarát, keskeny megoldás segít a folyamatok racionalizálásában és jelentősen csökkenti a költségeket" - mondta Maurin. "A nagyobb kapacitású szállítás jelentősen csökkenti a személyzet és az eszközök alkalmazását.”

Az európai ügyfelek négy különböző méretű LiftLiner® közül választhatnak, melyek mind az ipari, mind az Euro raklapok felvételére alkalmasak. Akár 1000 kilogramm tömegű rakományegységek is szállíthatók. Ugyanakkor a vontatmányrendszerek lehetővé teszik a teljesen automatizált megoldások következetes továbbfejlesztését: a LiftLiners® opcionálisan a Jungheinrich automatizált EZS 350a vontatójával is alkalmazható. A hatékonyságnövelés mellett a LiftLiner® vontatmányrendszerek egyértelmű ökológiai előnyt is kínálnak. A vontatmányok összekötése csökkenti az energiafogyasztást. A vonatok többnyire "milk-run" szerint közlekednek, elkerülve az üresjáratokat.

"Örülünk az együttműködésnek a Jungheinrichhel. Közös ügyfeleink így egyetlen forrásból kapják a szakértelmet és a minőséget" - hangsúlyozta Frank Haltermann, a K.Hartwall termékfelelőse. Ugyanakkor a LiftLiner® ügyfelei számíthatnak a Jungheinrich szokásos professzionális szolgáltatásaira: a világszerte több mint 5700 szerviztechnikusból álló professzionális csapat biztosítja, hogy valamennyi intralogisztikai folyamat megbízhatóan működjön éjjel-nappal.

K.Hartwall

A K.Hartwall Oy Ab a rakományszállítók globális specialistája, székhelye és innovációs központja a finnországi Söderkullában található, 20 országban van jelen értékesítési vállalattal és 65 országban működnek rendszerei. A K.Hartwall közel 100 éve alakítja a logisztika jövőjét innovatív megoldásokkal. A vállalat a logisztikai, kiskereskedelmi és szállítmányozási iparágakra, valamint az autóiparra összpontosított.

https://k-hartwall.com